10 Ağustos 2012 Cuma

Kitchengarden Tilda / Тильда Садовница

Подарок Маме.
Моя мама любит проводит лето на даче и её День Рождения выпадет на август. Поэтому вопрос с подарком решился сам собой =) Ткань выбрала сочно-зеленую, чтобы цвет лета и зимой смог согревать =)


Annem için hediyem
Annem tüm yaz boyunca yazlıkta kalıyor ve Ağustos'ta dogum günü var. Kitchengarden Tılda'yı annem için hediye olarak dikmeye karar verdim. Kumaşı özellikle çiçekli ve yeşil seçtim, çünkü bu Tilda soğuk kış akşamlarında yazı hatırlatıcak! =)




Sonra \ Дальше.......






7 yorum:

  1. harika bi çalışma blogdaki diğer herşey gibi. Ben de oyuncaklar yapıyorum ama henüz çok yeniyim. bana da beklerim. ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolun!!! Size kolay gelsin! Sizin bloğunuza büyük bir zevkli katıldım!

      Sil
  2. SELAM TATA CEREN BENDE
    BENDE KARADENİZİN EN GÜZEL ŞEHRİ OLAN SAMSUNDA YAŞIYORUM 10 MARIFETDEN BULDUM SENI VE IZLEYICIN OLDUM SENIDE BEKLERIM BENIM BLOGUMA BIR ACIKLAMA YAPILIS GORMEK ISTEDIM AMA BEBEKLER ILE ILGILI BULAMDIM SANIRIM BUNLARI SATIYOMUSUN SU MAVI BEBEGE BAYILDIM SANKIBENIM OLMALI O BENDE SANA BISEY YOLLIYIM KARSILIKLI OLSUNMU AMA ISTERSEN SENI TANIMIYORUM DERSEN HAKLISINDA AMA COK GUZEL SEYLER YAPIYOSUN BANADA ÖĞRET KENDIME YAPIM COCUKLARA YAPIM OLURMU

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloğumu ziyaret etteğiniz için teşekkür ediyorum! Ben bebekleri satıyorum ama sadece boş zamanlarımda onları dikiyorum, bu benim hobbim. =) Tatilden döndükten sonra bir kaç tane 'Tilda Yapma Yöntemi' (tutorial) hazırlamak istiyorum! Siz de böylece kendi çocuğunuza Tilda yapabileceksiniz!

      Sil
  3. çok ince işçilik ve temiz iş yapmışsınız. tebrik ederim. hepsi çok güzel.

    YanıtlaSil
  4. merhaba Tata
    bayıldım Tilda bebeğe,gerçekten çook tatlı olmuş.Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim!!!! Annemin hediyesi için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım! =)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...